2011. július 29., péntek

Logitech diNovo Media Desktop Bluetooth billentyűzet és egér, MediaPad

Logitech diNovo Media Desktop Bluetooth billentyűzet és egér, MediaPad:
Az asztalon, így nem veszítjük el két funkciója volt együtt egy külső eszköz: A vezeték nélküli hub, amelyen keresztül csatlakozni tud az összes Bluetooth-eszköz a számítógéphez is szolgál a töltőállomás az egér. Kommunikálni a Bluetooth headset, vagy adatátvitelt könnyen a PC és a Bluetooth-kompatibilis PDA-k, mobiltelefonok és nyomtatók. Az előadás a Bluetooth teszi mindezt anélkül, hogy a kábelrengeteg.

A termék jellemzői
Mindössze annyit kell használni a Bluetooth ® készülékek, közvetlenül az asztalon
Ötvözi egy jól megtervezett billentyűzet, független MediaPad és tölthető vezeték nélküli optikai egér
Bluetooth vezeték nélküli hub integrálva az egér töltőállomás
Valódi támogatási rendszer indításakor, így kezdődik a Bluetooth billentyűzet csökkentett módban, lépjen be a BIOS beállítás, vagy adja meg a jelszavát.

MediaPad Bluetooth - Bluetooth távirányító, nagy hatótávolságú numerikus pad, számológép és a PC-távirányító egy egységben - Control a média lejátszása a PC-n bárhol a szobában. Az LCD kap értesítést keresztül IM buddy állapotát és a bejövő e-maileket.

Egyedi, ultra-lapos billentyűzet technológia fokozott kényelem is csökkenti a stresszt a csuklóját, és kapsz egy sima, nyugodt teljesítményt.

Intelligens energiagazdálkodás az egér kijelző, ha az elemeket újra kell tölteni. Ha tartod az újratölthető MX Laser tartani a gyors töltőállomás, az elemek mindig feltöltött és használatra kész az egeret.

Ezeket használják áruk elhasználódást
Ár: 30 EUR