2011. augusztus 1., hétfő

127 cm (50 hüvelyk) Samsung PS50 600 Hz-es plazma ÚJSZERŰ

127 cm (50 hüvelyk) Samsung PS50 600 Hz-es plazma Mint:
Leírás
Samsung PS50 127 cm (50 inch) plazma TV-k
HD-Ready DVB-T Black
8 hónapos, és egy nyilatkozatot az eredeti csomagolásban

Ez teszi plazma televízió 600 Hz Motion részterület és a Mega Contrast folyékony és természetes képeket. Hála a beépített HD tuner dual TV eseménydús órát vár rád.

Ossza Film Csatlakoztassa az USB interfész, beépített médialejátszó, így minden népszerű video-, zene és fénykép formátumot lehet játszani, és megtekinthető egy gomb megnyomásával. Ezen felül, meghajtók nélkül külön tápegység csatlakoztatva van, mivel a tápellátása az USB interfész. Ennek az az előnye, hogy semmilyen további kábelezés szükséges.

Tapasztalja meg az egyedülálló technológia és további extra mezőbe. Mivel a Samsung tuner fogadására digitális televíziózás már integrált. DVB azt jelenti: "Digital Video Broadcasting", és áll a standard digitális továbbítására video jeleket. Különbséget kell tenni a különböző átviteli módok: DVB-S műholdas átvitel, DVB-C a továbbítás révén a kábel és a DVB-T földfelszíni.

Feladat a digitális kijelzők, hogy bemutassa videoképek analóg. Elengedhetetlen a jó minőségű videó feldolgozás, a digitális vezérlő lehet számítani annak ellenére, hogy homogén színátmenetek. Samsung néz Ezért az új plazma-sorozat, 18-bites videó feldolgozás, mely egy 18 billió szín (262.144 szín), és képviseli. Színátmenetek teljesen tiszta, solarization is jelentősen csökkenthető. A Samsung "Dual Zone Gamma beállítás algoritmus" is biztosítja, hogy a színhőmérséklet kijelző (a "szín" a fehér) stabil marad minden fényviszonyok.
Ár: 500 Ft