2011. szeptember 27., kedd

Elektromos autópálya, 7 méteres, 2 db csavarral! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy szuper elektromos autópálya. Hálózatról működik. 7 méteres. Egyenes és csavar elemekből áll!! Két db verseny autóval, két db irányítóval, és rengeteg kiegészítővel. Az autók kék és fehér színűek! Minden alkatrésze megvan, kipróbálva. Tökéletesen működik! A pálya adaptere angol dugós, de mi vásároltunk hozzá átalakítót, amelyet csak az adapterre rá kell húzni és utána már tökéletesen használható a magyar hálózaton! Az átalakítót ajándékba adom! A pálya kompatibilis a holland 7 méteres Super Speed autópályával! Ne hagyd ki, minden fiú álma egy ilyen, csavarokkal ellátott pálya, nem hiányozhat a szobájából! Doboza kicsit sérült!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 21:45
. Elektromos autópálya, 7 méteres, 2 db csavarral! - Jelenlegi ára: 1 Ft