2011. december 27., kedd

Lonely Planet Norvégia Norway útikönyv 2011 - Jelenlegi ára: 4 690 Ft


 
Postázási díjak a "Szállítási és garanciális feltételek" fülön, személyes átvétellel kapcsolatos információk az ismerj+ oldalon: klikk ide  !  
 
Több könyv vásárlása esetén jelentős kedvezmények, kérlek kérdezz, szívesen adok ajánlatot. Bármilyen angol nyelvű könyvvel kapcsolatban szívesen segítek, kedvező árú, hibátlan állapotú használt könyvek beszerzését is vállalom.
 
Rendelésre! Szállítási idő 3-10 munkanap.  A könyv nem vehető át azonnal.  A pontos szállítási határidőt illetően kérlek kérdezz üzenetben.
 
Sajnos a rossz tapasztalatok miatt, ha kevesebb mint 15 értékeléssel rendelkezel vagy sok a negatív / semleges visszajelzésed kizárólag előlegfizetés vagy előre fizetés esetén rendelem meg a terméket.
 
 
A Lonely Planet útikönyvek évtizedek óta a világot ÖNÁLLÓAN felfedezni vágyó utazók bibliájának számítanak. A könyvek csak nagyon kevés képet tartalmaznak, értékük a rengeteg, folyamatosan frissített információban rejlik amelyek segítségével a Föld legeldugottabb helyein is biztosan el tudunk igazodni a helyi közlekedés (helyi és helyközi buszok, vonatok, pályaudvarok, viteldíjak), szállások (helytől függően akár már 5-6 dollártól), étkezési lehetőségek (ételek, éttermek, árak), szokások és kultúrák világában. A Lonely Planet könyvek elsősorban az eldugottabb helyeken, a tömegturizmus által kevésbé látogatott országokban használhatók, ahol nem könnyű elboldogulni a helyi forgatagban és szinte vadászni kell szállásra, közlekedési eszközre és étkezési lehetőségre. Természetesen tökéletesen használhatók az ismert és népszerű turisztikai célpontok esetében is.
 
 
 5th Edition / May 2011
452 pp  / 20 pp colour  / 58 maps
Next edition due: May 2013
 
 
Több infó: http: //media. lonelyplanet. com/shop/pdfs/norway-5-contents. pdf
 
Norway is a once-in-a-lifetime destination and the essence of its appeal is remarkably simple: this is one of the most beautiful countries on earth.
55 maps, 102 days of research, 23 of the most spectacular fjords, Hundreds of money-saving tips
In-depth background and at-a-glance practical info
Clear, easy-to-use maps and inspirational photos
Comprehensive outdoors feature
Our promise... You can trust our travel information because Lonely Planet authors visit the places we write about, each and every edition. We never accept freebies for positive coverage, and you can rely on us to tell it like we see it.


Jelenlegi ára: 4 690 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 02:50
. Lonely Planet Norvégia Norway útikönyv 2011 - Jelenlegi ára: 4 690 Ft